Lean Basis voor de zorg

EUR 295,00 (ex. BTW):
Bestellen
Contact opnemen

Lean Basis voor de zorg


In deze elektronische leeromgeving word je opgeleid in de basis voor Lean. De verbetertechnieken Lea...

Meer
Deze online cursus Lean Basis voor de zorg leert je de basisprincipes van Lean speciaal voor de zorg. Met video's, opdrachten, tekst en discussieonderdelen wordt de theorie op een interactieve manier aangeboden. De zorggerelateerde voorbeelden en oefeningen geven herkenbare situaties voor medewerkers in de zorg. Aan het eind kun je meteen examen doen om een officieel erkend LCS-certificaat (level 1A) te behalen. Niet in één keer je examen gehaald? Niet getreurd, je kunt kosteloos een herkansing doen in dezelfde cursus!
 
Vervolgtraining:
Wil je zelf met behulp van het Lean-stappenplan aan de slag met het flexibel en efficiënt inrichten van processen vanuit het perpectief van de klant, schrijf je dan in voor de training Lean Management. Deze training duurt drie dagen. Deze training geven we in de vorm van een blend. Je bereid neemt voor de trainingsdag de theorie door in onze online leeromgeving. In het klassikale gedeelte gaan we oefenen met de praktische toepassing van deze theorie. Na afronding van deze training, ben je gecertificeerd op LCS level 1A, 1B & 1C! Volg je eerst de online Lean Basis-training, dan ontvang je €100 korting. 
 
Ons Youtube-kanaal
Wij vinden het belangrijk om leren aantrekkelijk en interactief te maken. Abonneer je op ons Youtube-kanaal en bekijk de kennisvideo's over Lean Six Sigma!

https://www.youtube.com/channel/UCH2H8EMCVmZjoH3EeNWKPLQ?view_as=subscriber 

Meer informatie?

Je kunt ons bereiken op: 026 370 7200 of kijk op www.maruna.nl 

Lean Basis voor de zorg


In deze elektronische leeromgeving word je opgeleid in de basis voor Lean. De verbetertechnieken Lea...

Meer