Catalogus

Lean Basis voor de zorg


In deze elektronische leeromgeving word je opgeleid in de basis voor Lean. De verbetertechnieken Lean en Six Sigma onderscheiden kennisniveaus: Yellow Belt (Lean Basis), Green Belt & Black Belt. Deze termen zijn geïnspireerd op de karatewereld. Als je deze training hebt afgerond dan kan je deelnemen aan Lean verbeterprojecten binnen jouw organisatie. Je kunt er ook voor kiezen om na je Lean Basis, een Lean Management training te volgen. Een Lean Basis is uitermate geschikt voor iemand die basiskennis Lean op wilt doen.
EUR 295,00
Bestellen

Lean Yellow Belt - LCS geaccrediteerd


In deze elektronische leeromgeving word je opgeleid in Lean Yellow Belt. De verbetertechnieken Lean onderscheiden kennisniveaus: Yellow Belt, Green Belt & Black Belt. Deze termen zijn geïnspireerd op de karatewereld. Als je deze training hebt afgerond dan kan je deelnemen aan Lean verbeterprojecten binnen jouw organisatie. Je kunt er ook voor kiezen om na je Lean Basis, een Lean Management training te volgen. Een Lean Basis is uitermate geschikt voor iemand die basiskennis Lean op wil doen.
EUR 80,00
Bestellen

Quick Scan Master Black Belt


Doe deze Quick Scan als je interesse hebt in het behalen van onze Master Black Belt. Deze Quick Scan laat je zien of je al klaar bent voor de certificering en geeft Maruna de mogelijkheid om je vrijblijvend te adviseren over de vervolgstappen
DEMO
Aanmelden